Αγαπητοί/τές φοιτητές/τήτριες,
Σύμφωνα με το έγγραφο (https://eudoxus.gr/Files/Dianomi_Earinou_2025_26.pdf) του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού,
-οι δηλώσεις συγγραμμάτων για το εαρινό εξάμηνο θα ξεκινήσουν την Τρίτη 17 Μαρτίου 2026 και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 15 Μαΐου 2026.
-η διανομή συγγραμμάτων για το εαρινό εξάμηνο θα ξεκινήσει την Τρίτη 17 Μαρτίου 2026 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 29 Μαΐου 2026.
Οι φοιτητές/τήτριες δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους.
Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+3 έτη δεν δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.
Για περαιτέρω διευκρινίσεις ή απορίες μπορείτε πάντα να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής Χρηστών του Ευδόξου (https://eudoxus.gr/contact).
Από τη Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων
