Επικοινωνία

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας παρέχουμε υποστήριξη για όλα τα θέματα που αφορούν τη Σχολή μας

Αν έχετε κάποια σχόλια, ερωτήσεις ή επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για τη Σχολή Μηχανικών Oρυκτών Πόρων και τις σπουδές σε αυτό, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Επιλέξτε μια από τις διευθύνσεις αριστερά ή κάτω για να έλθετε σε επαφή με συγκεκριμένα άτομα/υπηρεσίες:


Το υλικό που περιέχεται σε αυτό το site αντιστοιχεί πάντα στο τρέχον ακαδημαϊκό έτος και συνεπώς ανταποκρίνεται σε αυτόν το χρονικό ορίζοντα. Η Σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων διατηρεί κάθε δικαίωμα να αλλάξει τις περιεχόμενες πληροφορίες κατά περίπτωση. Για όσο το δυνατόν πιο επίκαιρη ενημέρωσή σας παρακαλούμε να απευθύνεστε στις αντίστοιχες ιστοσελίδες του κόμβου μας.


Επιμέλεια Ιστοσελίδας: Στέλλα Ράκα

Αν έχετε κάποια σχόλια ή παρατηρήσεις για την εργονομία και την ευχρησία του site αυτού ή θα θέλατε να βελτιωθεί κατά έναν σαφή και συγκεκριμένο τρόπο, καλύπτοντας συγκεκριμένες ανάγκες, θα ήμασταν ευτυχείς να ακούσουμε την άποψή σας!
Στείλετε email στον κατασκευαστή.

Αν υπάρχουν δεσμοί που δε λειτουργούν σωστά (bad links) γνωστοποιήστε μας το σχετικό link και τη σελίδα για να το διορθώσουμε.
Στείλετε email εδώ

© Σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων 2013