Γραμματεία

Η Γραμματεία μας είναι πάντα έτοιμη να διεκπεραιώσει, αποτελεσματικά και μεθοδικά, όλο το πολύπλοκο κι απαιτητικό έργο υποστήριξης της Σχολής ΜηχΟΠ

 

Διευθύνσεις & Tηλέφωνα, Ηλεκτρονική Επικοινωνία

Σχολή Μηχανικών Oρυκτών Πόρων

Πολυτεχνειούπολη, 731 00 Χανιά Κρήτης

grammateia-mred[στο]tuc.gr

_____________________________________________

Ειρήνη Μαρεντάκη, Γραµµατέας Σχολής

 28210 37657

 28210 06901

emarentaki [στο] tuc.gr

____________________________________________

Μανώλης Σκουνάκης, Υπάλληλος Γραμματείας

 28210 37645

 28210 06901

eskounakis [στο] tuc.gr


Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας

Από το ακαδημαϊκό έτος 2011-12  οι φοιτητές των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α. της χώρας παραλαμβάνουν το δελτίο ειδικού εισιτηρίου (ΠΑΣΟ), μετά από ηλεκτρονική αίτηση.
Από το Ακαδημαϊκό έτος 2012-13, το πάσο ενοποιείται με τη νέα Ακαδημαϊκή Ταυτότητα. Ισχύ πάσου για μειωμένες τιμές εισιτηρίων θα έχει μόνο υπό προϋποθέσεις ως εξής:

  • Οι προπτυχιακοί φοιτητές πλήρους φοίτησης που δεν είναι ήδη κάτοχοι πτυχίου ΑΕΙ για όσα έτη απαιτούνται για τη λήψη πτυχίου προσαυξημένα κατά δύο (2) έτη.
  • Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές που δεν είναι ήδη κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου, για όσα έτη αντιστοιχούν στο ενδεικτικό πρόγραμμα σπουδών τους, ως ελάχιστη χρονική διάρκεια του, για τη λήψη του Μ.Δ.Ε.
  • Οι υποψήφιοι διδάκτορες που δεν είναι ήδη κάτοχοι διδακτορικού τίτλου για τέσσερα (4) έτη από την ημερομηνία εγγραφής τους.

 Επιπλέον περιορισμοί που υπάρχουν καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες αναφέρονται αναλυτικά στο σχετικό ιστότοπο της υπηρεσίας στη διεύθυνση http://academicid.minedu.gov.gr/FAQ.aspx

 

Πώς την αποκτώ;

Θα χρειαστείτε ενεργό λογαριασμό e-Υπηρεσιών του Πολυτεχνείου Κρήτης (λογαριασμός Μηχανογραφικού).

Η ηλεκτρονική αίτηση για την απόκτηση της Ακαδημαϊκής Ταυτότητας γίνονται από τις 24/9/2012 από τη διεύθυνση http://academicid.minedu.gov.gr

© Σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων 2013